Коронавірус в Україні, скріншот з відео
Коронавірус в Україні, скріншот з відео

Наслідки коронакризи: яких цін, курсу долара та інфляції варто очікувати українцям найближчим часом

На початку року українські чиновники будували плани щодо зростання ВВП на 6-7% щорічно, а вже в липні-серпні очікується 6-процентне падіння. Про те, які курс валют, інфляцію та економічні показники пророкують Україні цього і у наступних роках, читайте в нашій статті.

Юлія Кузьменко, скріншот з відео
Юлія Кузьменко, скріншот з відео

Фігурантка у справі Шеремета Кузьменко перервала мовчання після СІЗО: "Молитимуся"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після восьми місяців у слідчому ізоляторі підозрювана у вбивстві Павла Шеремета, дитячий кардіохірург Юлія Кузьменко приїхала додому, де змушена ходити з електронним браслетом. Їй також не можна спілкуватися з іншими фігурантами справи.

Олександр Лукашенко, фото: Белсат
Олександр Лукашенко, фото: Белсат

Лукашенко догрався: всі 27 країн Євросоюзу визнали вибори в Білорусі сфальсифікованими і готують санкції

ЄС визнав вибори в Білорусі сфальсифікованими. Міністри закордонних справ усіх 27 країн Євросоюзу ухвалили політичне рішення - запроваджувати нові санкції щодо офіційних осіб Білорусі, відповідальних за застосування насильства та порушення прав людини.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

"На світі є Бог і є люди яких не купиш": мати викрадених дітей просить допомоги у всієї України

У Києві колишній чоловік разом зі своєю матір'ю викрали двох малолітніх дітей у дружини. Наприкінці червня колишній чоловік потерпілої Холоденко Дмитро, його мати Холоденко Олена, разом з групою невідомих осіб насильно помістили її дітей в автомобіль і вивезли їх у невідомому напрямку. Марія протягом цілого місяця не володіла інформацією про стан, і місцезнаходження своїх дітей. Про це потерпіла повідомила на своїй Facebook сторінці.

Протести, скріншот: Telegram
Протести, скріншот: Telegram

Страйки в Білорусі послаблять гривню: з'явився курс долара на тиждень

Наступного тижня зростання долара до 30 гривень ніхто не чекає – передбачається, що це відбудеться не раніше жовтня-листопада. Але фінансисти вже обговорюють нерадісні перспективи на майбутнє на фоні страйків підприємств у Білорусі. Також відкрито тему купівлі долара під виплату дивідендів іноземними банками: у серпні великих придбань чекають від Сітібанку та ІНГ Банку, а у вересні – від Райффайзен Банк Аваль.